.

.

New
Bársony Matt Rúzs Szett láncos Táska, 4 Színben Matt Rúzs Meghatározott Nem Stick Csésze Vörös Rúzs, Vízálló, Tartós Lánc

Bársony Matt Rúzs Szett láncos Táska, 4 Színben Matt Rúzs Meghatározott Nem Stick Csésze Vörös Rúzs, Vízálló, Tartós Lánc

HUF 0.33

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Bársony Matt Rúzs Szett Tok Lánc : mindkettő egy rúzs, egy táska, világít a gyönyörű ajkak, a matt rúzs, egy bájos lánc táska!.Hidratáló : 4 színek Matt Rúzs Meghatározott tartós, nem ragacsos, vízálló.Matt Rúzs egy ellop, a szállítás merész színek, hogy tegnap egész nap.Matt Hatás : Bársony Matt Rúzs Szett Lánc Tok kiváló színű, matt hatás egy elbűvölő megjelenés.A széles körű Alkalmazás : Alkalmas a különböző alkalmakkor, mint például a randi, buli, esküvő, kemping, iroda, iskola, vagy a napi smink.A legjobb Ajándék : A Bársony Matt Rúzs meg tényleg nagy, mint egy ünnep, ajándék, barátok vagy családtagok.Műszaki adatok : Név : Rúzs, 4 színben szett Csomag tartalma 1* Bársony Matt Rúzs Szett Tok Lánc Szett Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, egy különbség, 1-2 cm-es miatt kézi mérés. 2. A különböző monitorok, valamint a világítás, a képek nem mutatják a tényleges színe, az árut.Köszönöm a megértést. 3. Ha bármilyen probléma van, ha a vásárlás, vagy használja a terméket, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, s megoldjuk neked.

A fő tulajdonságok

Name:
Lipstick 4 colors set
Package content:
1* Velvet Matte Lipstick Set with Chain Pouch Set:
Notes:
1. Please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement.:
2. Due to different monitors and lighting, the pictures may not show the actual color of the goods. Thanks for your understanding.:
3. If there is any problem when purchasing or using the product, you can contact us at any time and we will solve it for you.:
  :
Új

Vevő választása