.

.

New
Fitster Szekrény Ruhát Szervező - 5 db 7 11 Hálózatok - zokni, Melltartó, Nadrágok, Ingek, valamint Legging szervezők (Szürke)

Fitster Szekrény Ruhát Szervező - 5 db 7 11 Hálózatok - zokni, Melltartó, Nadrágok, Ingek, valamint Legging szervezők (Szürke)

HUF 2.67

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Tárolására alkalmas】 fehérnemű, zokni, sál, harisnya, szoknya, póló, farmer, vagy más elemeket.Magában foglalja a több rekeszes minden méret tartani a szekrény tiszta, rendezett.Ez lehet hajtani, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja. 【Átlátható, jól látható, design】 amely biztosítja, hogy látod a tárolt elemet, majd készítse el a elemek gyorsabb, majd kényelmesen. 【Magas minőségű anyag】, hogy úgy tervezték, hogy az utolsó.Könnyű, hajlékony, hordozható kialakítás, hogy illeszkedjen a fiókban. 【Öt darab közé】 : 6 Rácsok Melltartó : 12.6 * 12.6 * 4.7 7 Rácsok Nadrág : 12.6 * 4.7 * 4.7 11 Rácsok Zokni : 312.6* 4.7 * 4.7 7 Rácsok Nadrág : 14.2 * 9.8 * 7.9 7 Rácsok Leggings : 14.2 * 6.7 * 4.7 a. 【Multifunkcionális】 : A ruha, a fiókban szervező tökéletes kiegészítője, a tárolás, a haza, a ruhák, nagyon tárolására alkalmas farmer, harisnya, szoknya, póló, fehérnemű, illetve sálat, stb. segít, hogy könnyen tartani a hazai tiszta, rendezett.Volt nehéz megtalálni a megfelelő zokni, melltartó, farmer a szekrény reggel, vagy ha készül egy alkalom?.Nos, nem kell aggódni többé.A szekrény lesz jól szervezett mostantól.Időt takaríthat meg, távolítsa el a stressz, maradjon tiszta.A szekrény szervezők célja, hogy használható, könnyen teljesíteni tudja a szervező igényeit, úgy tervezték, hogy összecsukható, könnyen mozog.Könnyedén mozog a szervező az egyik fiókban van egy másik, ha szükséges.

A fő tulajdonságok

Új

Vevő választása