.

.

New
Brrnoo Ragasztó Hab Öltöző Pad, Gél Szakrális Pad Erősen Nedvszívó Bélés Szilikon Ragasztó Hab Seb Öltöző Pad(18 * 18 cm)

Brrnoo Ragasztó Hab Öltöző Pad, Gél Szakrális Pad Erősen Nedvszívó Bélés Szilikon Ragasztó Hab Seb Öltöző Pad(18 * 18 cm)

HUF 2.33

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Puha szilikon ragasztó viselkedik, mint egy seb a kapcsolatot réteg, amely nem ragad a sebbe.Kínál hatékony nedvszívó, kényelmes használni, valamint biztosítja az optimális környezet sebgyógyulás elősegítése.Megakadályozza a másodlagos károkat a seb, valamint minimálisra csökkenti a fájdalmat alatt levette a ruhát, vagy öltözködés változás.Tartsa a seb nedves szennyeződés megelőzése érdekében, valamint elősegítik a gyors gyógyulást.Hozzon létre egy magas nedvszívó, légáteresztő felület tartja a sebet, nedves, steril.Puha szilikon ragasztó viselkedik, mint egy seb a kapcsolatot réteg, amely nem ragad a sebbe.Kínál hatékony nedvszívó, kényelmes használni, valamint biztosítja az optimális környezet sebgyógyulás elősegítése.Megakadályozza a másodlagos károkat a seb, valamint minimálisra csökkenti a fájdalmat alatt levette a ruhát, vagy öltözködés változás.Tartsa a seb nedves szennyeződés megelőzése érdekében, valamint elősegítik a gyors gyógyulást.Hozzon létre egy magas nedvszívó, légáteresztő felület tartja a sebet, nedves, steril.Szolgáltatás : 1. Kínál hatékony nedvszívó, kényelmes használni, valamint biztosítja az optimális környezet sebgyógyulás elősegítése. 2. Tartsa a seb nedves szennyeződés megelőzése érdekében, valamint elősegítik a gyors gyógyulást. 3. Puha szilikon ragasztó viselkedik, mint egy seb a kapcsolatot réteg, amely nem ragad a sebbe. 4. Megakadályozza a másodlagos károkat a seb, valamint minimálisra csökkenti a fájdalmat alatt levette a ruhát, vagy öltözködés változás. 5. Hozzon létre egy magas nedvszívó, légáteresztő felület tartja a sebet, nedves, steril.Specifikáció : Elem Típus : Ragasztó Hab Öltöző Pad Anyag : Szilikon gél Csomag Lista : 1 x Ragasztó Hab Öltöző Pad.

A fő tulajdonságok

Item Type:
Adhesive Foam Dressing Pad
Material:
 Silicone gel
Package List:
1 x Adhesive Foam Dressing Pad :
Új

Vevő választása