.

.

New
StarTech.com USB-C-USB Kábel - 6 ft / 2m - USB A-C - USB 2.0 Kábel - USB Adapter Kábel - USB Típus C - USB-C Kábel (USB2AC2M)

StarTech.com USB-C-USB Kábel - 6 ft / 2m - USB A-C - USB 2.0 Kábel - USB Adapter Kábel - USB Típus C - USB-C Kábel (USB2AC2M)

HUF 1469.70

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Csatlakoztassa az USB-C-Típusú eszközök, a számítógép, hosszabb távolságok.Kompatibilis USB-C mobil eszközök, mint például a Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Nexus 6 P, Nexus 5 X többet. 6ft USB-C Töltő Kábel. 6 USB 2.0 a-Típus C-Típus Egy Kábel. 1-2m USB-C-USB-kábel - USB 2.0. Csatlakoztassa az USB-C-Típusú eszközök, a számítógép, hosszabb távolságok.Kompatibilis USB-C mobil eszközök, mint például a Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Nexus 6 P, Nexus 5 X többet. 6ft USB-C Töltő Kábel. 6 USB 2.0 a-Típus C-Típus Egy Kábel. 1-2m USB-C-USB-kábel - USB 2.0. Ez az USB-C-USB-kábel segítségével könnyen díjat, valamint szinkronizáló USB-C-Típusú eszközök, mint például a Samsung Galaxy S8, S8+, Nexus 6 P, majd 5 X telefonok, az USB-port a számítógépen.Ön is használja a kábel felelős az USB-C mobil eszközök egy szabványos USB-fali vagy autós töltő.Felelős : a mobil eszközök nagy távolságokat áthidalva A 2 méteres kábel ad az extra hosszúságú, meg kell legyőzni a távolságot korlátozások, maradjon kapcsolatban.Lehet, hogy a vádat fordította : az USB-C-mobil eszköz, szinte bármilyen környezetben.Még ha jegyzetelsz a tanácsteremben, felzárkózás az e-maileket a szállodai szobában, vagy olvas egy kávézóban, a mobil készülék eléri a számítógépet, vagy fali töltő több kényelmesen.Kiváló kapcsolatokat az USB-HA engedélyezett A kábelek kábel átesett szigorú megfelelés vizsgálata, valamint az által hitelesített USB-HA (USB Implementers Forum), hogy megfeleljen az összes USB 2.0-s előírásoknak.Ez magában foglalja mind a környezeti, elektromos, mechanikus szabványok, biztosítja a megbízható, magas minőségű kábel az összes USB-eszközök C.A USB2 AC2 M a Star Tech.Díjat, fordította : az USB-C-mobil digitális eszközök.Töltés az USB-eszközök C fali töltővel.Tovább az USB-eszközök C feltöltődött, az USB-töltés port a kocsiban.

A fő tulajdonságok

Új

Vevő választása