.

.

New
X-mosás ragályos 300 mm-es, 12-es Finomság 150 Gyémánt Bevonatú Sík Lap-Lemez Kerék Köszörülés, Csiszolás Lemez(Disco de

X-mosás ragályos 300 mm-es, 12-es Finomság 150 Gyémánt Bevonatú Sík Lap-Lemez Kerék Köszörülés, Csiszolás Lemez(Disco de

HUF 2.00

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

4 es külső átmérőjű, 150 Finomság , Minőségi galván gyémánt bevonatú sík lap-lemez kerék.A lapos kör, kerék egy 1/2-es Arbo_r lyuk Sarokcsiszoló.Ezek teljesen lapos, hogy megfeleljen a legszigorúbb faceting követelményeknek.A csiszolás polírozás, valamint ékszerek, üveg, kő,kő, granit_e,stb.(Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, stb.Ajánlott durva, finom csiszolás a faceting anyag, plusz általános kőtár csiszolás, amikor a pontosság szükséges.(Recomendado para el rectificado fino hu anyag, de facetas más el rectificado lapidario általános cuando ' re se requiere precisión. 300 mm-es, 12-es Finomság 150 Gyémánt Bevonatú Sík Lap-Lemez Kerék Köszörülés, Csiszolás Disc1. 4 es külső átmérőjű, 150 Finomság , Minőségi galván gyémánt bevonatú sík lap-lemez kerék.2. A lapos kör, kerék egy 1/2-es Arbo_r lyuk Sarokcsiszoló.3. Ezek teljesen lapos, hogy megfeleljen a legszigorúbb faceting követelményeknek.4. A csiszolás polírozás, valamint ékszerek, üveg, kő,kő, granit_e,stb.5. Ajánlott durva, finom csiszolás a faceting anyag, plusz általános kőtár csiszolás, amikor a pontosság szükséges.0 Specification : Termék Neve : Gyémánt Disc Package Tartalom : 1 x Gyémánt Disc Weight : 619g Material : Fém,Gyémánt Coated Color : Ezüst Tone Outer Átmérő : 300 mm / 12-inch Arbo_r Lyuk Átmérő : 12,7 mm-es / 1/2-inch Thickness : 1,5 mm / 0.06-inch Grit : 150 Description a Spanish Disco de lija de 300 mm, de 12 pulgadas de grano 150 recubierto de diamante rueda de disco de lija pulido Diámetro exterior de 4 pulgadas, grano 150, rueda de disco de revestimiento plana recubierta de diamante galvanizada de calidad.Las ruedas planas osztályelső ensz orificio de árbol de 1/2 pulgada para la amoladora szögletes.Fiam vagy planas paralelas para cumplir con los requisitos de facetado más exigentes.Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, stb.Recomendado para el rectificado fino hu anyag, de facetas más el rectificado lapidario általános cuando ' re se requiere precisión.

A fő tulajdonságok

Product Name:
Diamond Disc
Package Content:
1 x Diamond Disc
Weight:
619g
Material:
Metal,Diamond Coated
Color:
Silver Tone
Outer Diameter:
300mm / 12-inch
Arbo_r Hole Diameter:
12.7mm / 1/2-inch
Thickness:
 1.5mm / 0.06-inch
Grit:
150
Description in Spanish:
Disco de lija de 300 mm de 12 pulgadas de grano 150 recubierto de diamante rueda de disco de lija pulido:
Diámetro exterior de 4 pulgadas, grano 150, rueda de disco de revestimiento plana recubierta de diamante galvanizada de calidad.:
Las ruedas planas tienen un orificio de árbol de 1/2 pulgada para la amoladora angular.:
Son absolutamente planas paralelas para cumplir con los requisitos de facetado más exigentes.:
Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, etc.:
Recomendado para el rectificado fino en material de facetas más el rectificado lapidario general cuando se requiere precisión.:
Új

Vevő választása