.

.

New
Whiskys Üveget Bor Palack Alakú Whiskys Üveget Haza Bár Üveg Bor Derítő Nagy Kapacitású Ital Hordókkal Üveg Dugóval Derítő

Whiskys Üveget Bor Palack Alakú Whiskys Üveget Haza Bár Üveg Bor Derítő Nagy Kapacitású Ital Hordókkal Üveg Dugóval Derítő

HUF 3.33

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Design : Üveg létrehoz egy hatalmas tér az ütközés Whiskyt, majd az oxigén, serkenti az illata, valamint fokozza az ízét.A magas átláthatósági az üveget is azt mutatja, hogy a szín a Whiskyt is.Anyag : kiváló minőségű üveg.Ez a hangulatos,elegáns,könnyű,elegáns, de sokkal intuitívabb, hogy élvezze a Whiskey-t.A palack állítva is használható, mint egy klasszikus dekoráció az asztal közepére.Kézműves Részletek : Nagy egyedi alakú, derítő, ez azt mutatja, reális részlet az állat, ez a színes kárpitok öröm, hogy megcsodálják.A farok a test a derítő' s nyílás, amely fel van szerelve.Port Csatlakozó : van egy tömítő dugó a szája, a víztisztító, hogy megakadályozza, hogy por vagy vörös bor.Világos szerkezetű,három dimenziós,kifinomult, elegáns.A pecsét nagyon jól meg tudja őrizni a whiskey-t egy rövid időre.A modernitás, a hagyományok találkozott a hordókkal, hogy kielégítse szükségleteit minden whisky szerető.Szépít az otthon vagy az irodában, DE jobb egy italt néhány friends Specification : Anyag : magas boroszilikát glass Craft : kéz blown Capacity : 1000ml Csomag tartalma : 1 x Decanter Note : https : 1. Kérjük, szíveskedjen lehetővé teszi, 1 - 2 cm eltérés miatt KÉZI MÉRÉS.Szín jelenhet meg kicsit más honlapon keresztül miatt számítógép KÉP FELBONTÁS, valamint a monitor beállításait.Ha bármilyen kérdése van, kérjük e-mail, vagy hagyj egy üzenetet nekünk.Mi lesz az ön számára a legjobb tanács, valamint kielégítő értékesítés utáni szolgáltatás tapasztalat.

A fő tulajdonságok

Material:
high borosilicate glass
Craft:
hand blown
Capacity:
1000ml
Package includes:
1 x Decanter:
Note::
1. Please kindly allow 1- 2cm deviation due to MANUAL MEASUREMENT. Colors may appear slightly different via website due to computer PICTURE RESOLUTION and monitor settings.:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :
Új

Vevő választása